Kerstfeest

Een onvergetelijk kerstfeest met SNAPCONNECT!

De kerstmannen en -vrouwen van SNAPCONNECT komen graag jullie kerstfeest op een unieke manier vastleggen! Wil je dit jaar iets bijzonders van jullie kerstborrel maken? Of wil je een persoonlijke kerstkaart aan je medewerkers meegeven? Dat kan met SNAPCONNECT. Wij komen, geheel in stijl met onze polaroidcamera, de sfeer vastleggen en maken schitterende foto’s van de aanwezigen. Uiteraard kleden wij ons extra feestelijk. Of wat dacht je van een kerstman/vrouw? Kerstmutsen op en camera’s gereed, SNAPCONNECT regelt het!

Fotoframes op maat
De foto’s krijgen een mooi, thematisch frame. Dit frame ontwerpen we in overleg geheel naar wens. Willen jullie graag de naam en/of het logo van jullie bedrijf erop, een persoonlijke kerstwens voor de aanwezigen, of liever een speciale aanbieding? Alles is mogelijk en wij denken graag met jullie mee hierover.

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Kerstboom versieren
Wil je dit jaar een ‘anders dan anders’ kerstboom? Versier deze dan eens met polaroidfoto’s van je medewerkers! De fotografen van SNAPCONNECT komen langs en maken van elke werknemer een mooie foto. Deze hangen we vervolgens in de kerstboom die natuurlijk centraal op de werkvloer staat. Nog wat leuke lampjes erbij en klaar is de kerstboom.

Kerstmenu
Schuiven jullie dit jaar met je medewerkers en hun partners bij het kerstdiner aan? Wij zorgen voor een mooi ontvangt en maken bij binnenkomst de leukste polaroidfoto’s. Deze foto’s worden daarna aan de tafelschikking/menukaart toegevoegd. Een mooie, tastbare herinnering om na afloop mee naar huis te nemen!

Persoonlijke kerstbal
Een uniek persoonlijk kerstgeschenk geven? Of als decoratie te gebruiken op jullie kantoor of afdeling? De fotografen van SNAPCONNECT maken met veel plezier polaroidfoto’s en doen ze vervolgens in een transparante bal. Wat glitters en een persoonlijke wens erbij en de mooiste periode van het jaar voelt extra speciaal.

 

Vanaf circa € 295,- exclusief btw (1 fotograaf, 100 polaroids)

Bekijk meer opties

Onze opdrachtgevers zetten SNAPCONNECT succesvol in tijdens de feestdagen.

Kerstdorp Schakenbosch

Zorginstelling Schakenbosch in Leidschendam heeft SNAPCONNECT ingeschakeld om foto’s te maken tijdens hun kerstdorp. Voor de jongeren, hun ouders en de medewerkers was er een kerstdorp op het terrein, met kraampjes, warme versnaperingen en zelfs schapen. Onze kerstvrouw en kerstman in pak hebben polaroids gemaakt en uitgereikt samen met een mooi kerstgedicht.

Kerstgala Stedelijk College

De ouderraad van het Stedelijk College in Zoetermeer wilde de leerlingen een fantastisch nieuwjaar toewensen. Tijdens het kerstgala in Clooneys in Zoetermeer stonden de jongeren in de rij om ook een polaroidfoto te laten maken. Ze gingen zelfs met leerkrachten op de foto. Een superleuk aandenken aan een gezellige avond! Deze avond bleek maar weer dat polaroids geschikt zijn voor jong en oud.
Neem contact met ons op

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Laat een bericht achter, dan nemen wij contact met je op.

TOP
WhatsApp WhatsApp ons