Polaroid Netwerk Event

Netwerken

Een unieke manier om mensen aan elkaar te verbinden

De polaroidfoto’s van SNAPCONNECT zijn heel goed in te zetten als netwerktool. Bij aanvang van een netwerkbijeenkomst is het vaak onwenning om op iemand af te stappen. Met de ‘snap and connectmethode’ worden gasten op een laagdrempelig manier met nieuwe mensen in contact gebracht.

Fotoframes op maat
De foto’s krijgen een mooi, thematisch frame. Dit frame ontwerpen we in overleg geheel naar wens. Willen jullie graag de naam en/of het logo van jullie bedrijf erop, een persoonlijke boodschap voor de aanwezigen, of liever een speciale aanbieding of aankondiging? Alles is mogelijk en wij denken graag met jullie mee hierover.

 

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Netwerktool
We maken van de bezoeker een foto en deze persoon ontvangt dan een polaroidfoto van iemand anders die aanwezig is, met de opdracht die persoon zijn of haar foto te geven. Voor wie wat extra hulp wenst, geven de fotografen van SNAPCONNECT een hint. Om de foto gaat een fotoframe met daarop een logo of boodschap naar wens.

Lanyard/naambadge
Een polaroidfoto kan goed gebruikt worden als naambadge of visitekaartje. In plaats van een standaard naambadge kunnen wij een lanyard overhandigen aan de gasten. Aan die lanyard doen wij een fotoframe met het programma en sponsoren van de bijeenkomst. Op de bijeenkomst kan er een polaroidfoto gemaakt worden en deze kan geplaatst worden in het fotoframe. Ook kan het ingezet worden als visitekaartje.

Wall of Fame
Als je de bezoekers wilt laten weten wie er allemaal binnen zijn, denk dan aan de ‘Wall of Fame’. We maken van iedere gast een polaroidfoto en plaatsen deze op een wand. Zo geef je de gasten aan dat ze belangrijk zijn voor jouw bijeenkomst of thema en daarnaast is het mogelijk om de foto als herinnering mee naar huis te laten nemen. Of zet het in als vraag- en aanbod en laat de gasten kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

Netwerkjurk
Wil je dat de bezoekers bij binnenkomst leuk worden ontvangen door onze gastvrouw of gastheer en gelijk aan het werk worden gezet om in contact te komen met andere bezoekers? Wij maken een polaroidfoto van iedere bezoeker en stoppen deze in de ‘polaroid netwerkjurk’. Pak er een willekeurige foto uit en gebruik deze als contactmiddel.

Interesse?

Wil je voor jouw organisatie of merk ook een unieke connectie tot stand brengen door middel van een polaroidfoto? Vraag dan snel een offerte aan!

Polaroid Netwerk Event

Onze klanten zetten SNAPCONNECT succesvol in tijdens netwerkgelegenheden.

Plus

Als lokale supermarket had PLUS de wens om in contact te komen met ondernemers om te stimuleren dat zij hun zakelijke boodschappen bij PLUS zouden bestellen. SNAPCONNECT bedacht voor PLUS Verheul een actie met een stand op een netwerkfestival.

MPN

Tijdens een netwerkbijeenkomst van de netwerkvereniging Meer Puur Netwerken kregen de bezoekers de opdracht om met elkaar in contact te komen door middel van een polaroidfoto.

Floravontuur/ Golden Tulip

Ieder jaar komt de Floravontuur Business Club bij elkaar voor de Beaujolais Primeur. Tijdens de gezellige borrel in Franse stijl in het Golden Tulip hotel konden de ondernemers met elkaar en leuke fotoprops op de foto.
Neem contact met ons op

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Laat een bericht achter, dan nemen wij contact met je op.

TOP
WhatsApp WhatsApp ons