Polaroid Oud en Nieuw

Oud en Nieuw

Een nieuw jaar begin je goed met gezelligheid en polaroidfoto’s van SNAPCONNECT

De polaroidfotografen van SNAPCONNECT komen graag jullie oud en nieuwfeest, nieuwjaarsborrel of receptie op een unieke manier vastleggen! Wil je dit jaar iets bijzonders? Wij maken graag, geheel in stijl met onze polaroidcamera, schitterende foto’s van de aanwezigen. Uiteraard kleden wij ons extra feestelijk. Laat die kurken maar knallen, SNAPCONNECT regelt de rest!

Fotoframes op maat
De foto’s krijgen een mooi, thematisch frame. Dit frame ontwerpen we in overleg geheel naar wens. Willen jullie graag de naam en/of het logo van jullie bedrijf erop, geen probleem, een persoonlijke nieuwjaarswens voor de aanwezigen, of liever een speciale aanbieding of aankondiging? Alles is mogelijk en wij denken graag met jullie mee hierover.

 

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Alle gekheid op een stokje
Je kent ze vast wel, van die grappige snorretjes, hoedjes of hartjes op een stokje. Deze accessoires zijn hartstikke leuk om in te zetten tijdens een feestje, zo ook voor een oud en nieuwjaarsfeest of nieuwjaarsborrel. Ontkurk die fles champagne maar, wij zijn al onderweg met onze polaroidcamera’s en fotoprops. 

Nieuwjaarswensen uitdelen
Tijdens de nieuwjaarsreceptie maken wij leuke foto’s van de medewerkers. De medewerkers krijgen vervolgens de foto van een collega aangereikt en schrijven hier een mooie nieuwjaarswens op. Deze brengen ze daarna naar de collega die op de foto staat. Op deze manier komen je medewerkers eens op een andere, leuke manier met collega’s in gesprek. 

Wensmuur
Heb je een gezellig oud en nieuw feest gepland? Wij maken van elke bezoeker een leuke, mooie of grappige foto. Op deze foto schrijft iedereen zijn of haar wens voor het nieuwe jaar. De foto’s worden vervolgens op de wensmuur opgehangen. In het nieuwe jaar wordt de wensmuur onthuld!

 

Vanaf circa € 295,- exclusief btw (1 fotograaf, 100 polaroids)

Bekijk meer opties

Interesse?

Vraag snel een offerte aan en leg de datum vast!
Polaroid Oud en Nieuw
Neem contact met ons op

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Laat een bericht achter, dan nemen wij contact met je op.

TOP
WhatsApp WhatsApp ons