Polaroid Pasen

Met polaroid op je paasbest

Boek nu een SNAPCONNECT polaroidfotograaf voor jouw paasfeest of evenement

Organiseer jij een paasfeest voor jullie bedrijf, sportvereniging of misschien wel voor een winkelgebied? Wat dacht je van een paashaas in combinatie met polaroidfoto’s? Jong en oud kunnen met de paashaas op de foto. Het leuke hiervan: deze foto krijg je gelijk mee! De foto is in een paar seconden ontwikkeld. Kinderen vinden het geweldig om dit proces te zien, maar ook volwassenen zijn steeds weer verrast.

Fotoframes op maat
Om de polaroidfoto gaat een fotoframe waar we logo’s, tekst, aanbiedingen etc. op kunnen plaatsen. Het is een tastbaar aandenken, niet een foto die tussen al die kiekjes in je online galerij staat. Laat Pasen dit jaar extra speciaal worden met de hippe, vrolijke Polaroid Paashaas en SNAPCONNECT fotografen!

 

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Fotoframes met boodschap
De foto’s krijgen een mooi, thematisch frame. Deze ontwerpen we geheel naar jouw wensen. Laat je naam, logo van je bedrijf, speciale paasboodschap naar je werknemers of paasaanbieding voor een product erop zetten.

Fotoframe als kleurplaat
Voor kinderen is er ook veel mogelijk. Wat dacht je van een eigen fotoframe als paaskleurplaat in laten kleuren? Je daarna laten schminken als paashaas en op de foto, altijd een succes!

Polaroid zoeken
Wil je een keer iets anders dan paaseieren zoeken? Laat dan polaroidfoto’s maken en laat deze zoeken en maak er een wedstrijd met mooie prijzen van. Zo kunnen er foto’s gemaakt worden van alle medewerkers, van winkels, van plekken etc.

Interesse?

Wil je voor jouw organisatie of merk ook een unieke connectie tot stand brengen door middel van een polaroidfoto? Vraag dan snel een offerte aan!

Polaroid Pasen
Neem contact met ons op

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Laat een bericht achter, dan nemen wij contact met je op.

TOP
WhatsApp WhatsApp ons