SNAPCONNECT Opties

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement of een borrel, voor elke gelegenheid hebben wij precies wat jouw bedrijf nodig heeft! Formaat, frames op maat, kleding, aantallen, aankleding…..Er zijn tal van mogelijkheden! Hulp nodig? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee.

 

Formaat polaroidfoto

Het grooste formaat polaroidfoto is 8,6 x 10,8 cm
Deze horizontale, rechthoekige foto is ideaal voor als er meerdere personen op één foto willen. Met dit formaat is het verrassingseffect het grootst en heb je echt iets in handen.

Unieke vierkante polaroidfoto’s van 6,2 x 6,2 cm
De foto is direct zichtbaar op het scherm en kan bewerkt worden met filters. Uitkiezen, printen en klaar.

Bij beide formaten heb je een leuke herinnering in handen. Ook is er uiteraard ruimte voor jouw (reclame)boodschap door middel van een speciaal ontworpen frame.

Direct klaar en digitaal nagestuurd

Kies je voor het vierkante formaat polaroidfoto van 6,2 x 6,2 cm, dan bieden wij de mogelijkheid om de foto's ook digitaal na te sturen. Het is zelfs mogelijk om van de leukste polaroids een collage te laten maken.

Polaroidfotografen

Het aantal in te zetten polaroidfotografen is afhankelijk van de duur van het evenement, de gewenste hoeveelheid foto’s en het aantal bezoekers. Onze fotografen dragen standaard casual roze polo’s met zwarte of witte basiskleding. Andere kleding, bijvoorbeeld passend bij een thema of bepaalde sfeer, dragen wij ook regelmatig, leuk juist!

Snap and share

Vanaf circa € 295,- exclusief btw (1 fotograaf, 100 polaroids)

Met de basic optie heb je een snelle persoonlijke giveaway. De SNAPCONNECT polaroidfotograaf maakt foto’s en deelt ze uit. Op de witte rand kan er desgewenst een boodschap geschreven worden. Bij het maken van de foto’s is het mogelijk om accessoires te gebruiken, zoals fotoprops (grappige snorren, brillen e.d. op stokjes). Een makkelijke en snelle manier om de foto’s net even interessanter te maken.

 • Polaroidfotograaf
 • Instax Wide Colorfilm of Instax Square Colorfilm (8,6 x 10,8 of 6,2 x 6,2 cm)
 • Eventuele accessoires

 

 

Photo frame

Vanaf circa € 475,- exclusief btw (1 fotograaf, 100 polaroids)

Een fotoframe om de polaroidfoto heeft een toegevoegde waarde omdat deze geheel naar wens en in huisstijl gebruikt kan worden als reclamemiddel. Het standaard vierkante fotoframe is 13,5 x 13,5 cm. Met een dubbelzijdige bedrukking is er voldoende ruimte om jouw unieke boodschap over te brengen. De polaroids in een fotoframe hebben een hoge attentiewaarde; de gasten zijn verrast als ze de foto aangereikt krijgen.

 • Polaroidfotograaf
 • Instax Wide Colorfilm of Instax Square Colorfilm (8,6 x 10,8 of 6,2 x 6,2 cm)
 • Fotoframes naar eigen wens op ons standaard formaat
 • Vormgeving inclusief
 • Eventuele accessoires

 

Customized

Prijs op aanvraag

Laat ons een creatief concept uitwerken waar we allemaal blij van worden. Er zijn tal van mogelijkheden, denk aan een ander formaat fotoframe, fotowanden, badges, uitnodigingen etc. Zoek je een manier om mensen met elkaar te verbinden? Wil je iets persoonlijks toevoegen aan je workshops? Vertel ons je doel en wij zorgen dat de polaroidshoot naadloos aansluit bij jouw wensen.

 • Polaroidfotograaf
 • Instax Wide Colorfilm of Instax Square Colorfilm (8,6 x 10,8 of 6,2 x 6,2 cm)
 • Fotoframes naar eigen wens, op elk gewenst formaat
 • Uitwerking concept
 • Vormgeving inclusief
 • Eventuele accessoires

 

Onze Instax Wide camera

De mooiste foto's in het formaat 8,6 x 10,8 cm direct beschikbaar met de Instax Wide. Verrassingseffect, print direct. Analoge camera.

Onze Instax Square camera

Direct de mooiste foto's in een uniek vierkant formaat 6,2 x 6,2 cm met de Instax Square. Diverse filters, direct zichtbaar en geprint. Digitale opslag.

TOP
WhatsApp WhatsApp ons