Polaroid Teambuilding

Teambuilding

Zet je team in the picture met polaroids van SNAPCONNECT

Je hebt een mooi team van medewerkers en bent voor de invulling van een teamdag op zoek naar iets verrassends? SNAPCONNECT komt graag polaroidfoto’s maken tijdens jullie teamuitje. Laat ons bijvoorbeeld een fotoframe ontwerpen met jullie kernwaarden of nieuwe doelstellingen of gebruik de foto in combinatie met een workshop of borrel.

 

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Polaroid als netwerktool
Zijn er een hoop nieuwe medewerkers of wil je dat de verschillende teams en/of relaties elkaar op een ludieke manier beter leren kennen? Ga dan voor ‘netwerken’ door middel van polaroids. We fotograferen iedere medewerker, maar geven ze een polaroidfoto van iemand anders mee. Hierdoor moeten ze opzoek naar de desbetreffende collega of relatie op de foto om deze terug te geven. De polaroid is een goede ijsbreker voor een leuk gesprek. 

Fotocollage
Gedurende jullie teamdag of tijdens een bepaald onderdeel worden er polaroidfoto’s gemaakt. Van deze foto’s maken we een grote collage die aan het einde van de dag meegenomen kan worden naar kantoor als herinnering van deze dag. Op deze manier blijven de medewerkers de teamdag herinneren en zal er nog lang over nagepraat worden.

Workshop
In samenwerking met onze partners is het mogelijk om de polaroids en fotoframes in te zetten bij bijvoorbeeld een workshop over gedragsstijlen om zo de communicatie en samenwerking onderling te verbeteren. De polaroidfoto’s worden tijdens de kleurrijke en krachtige sessies als tool ingezet en zijn daarnaast natuurlijk een leuke en nuttige herinnering aan een mentaal groeimoment voor zowel het team als iedere medewerker.

Interesse?

Wil je voor jouw organisatie of merk ook een unieke connectie tot stand brengen door middel van een polaroidfoto? Vraag dan snel een offerte aan!
Polaroid Teambuilding

Onze opdrachtgevers zetten SNAPCONNECT succesvol in tijdens hun teambuilding events.

Kaderloos/Smoothieclub

Kaderloos bouwt bruggen tussen mens en verandering. Tijdens de teamdag van zowel directieleden en projectmanagers van HOMIJ als van medewerkers van het UWV in Den Haag, heeft SNAPCONNECT de kleurrijke uitkomsten van de Smoothieclub workshop vastgelegd.
Neem contact met ons op

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Laat een bericht achter, dan nemen wij contact met je op.

TOP
WhatsApp WhatsApp ons