Sinterklaas is weer in het land!

De Polaroid Pieten van SNAPCONNECT zijn een extra leuke aanvulling op jouw sinterklaasfeest!

Ben jij op zoek naar een unieke manier om jullie sinterklaasfeest vast te leggen? Om als extra cadeau iedereen een tastbare herinnering mee te geven? Onze Polaroid Piet maakt de leukste foto’s van de kinderen, bijvoorbeeld bij Sinterklaas op schoot of de high-five met Piet. De polaroidfoto krijgen de kinderen direct als extra cadeau mee! Wedden dat dat zorgt voor een lach op die gezichtjes? Thuis krijgen de waardevolle foto’s natuurlijk een mooie plek. Sinterklaasfeest geslaagd!

Fotoframes op maat
De foto’s krijgen een mooi, thematisch frame. Dit frame ontwerpen we in overleg geheel naar wens. Willen jullie graag de naam en/of het logo van jullie bedrijf erop, een persoonlijke groet van Sinterklaas, of liever een speciale aanbieding? Alles is mogelijk en wij denken graag met jullie mee hierover.

 

Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk de meest gewaardeerde opties!

Fotoframes als kleurplaat
Wat dacht je van een fotoframe als kleurplaat die de kinderen eerst kunnen inkleuren? Daarna met Sinterklaas of Piet op de foto en neem je eigen kunstwerk mee naar huis.

Piet en SNAPCONNECT
De fotografen van SNAPCONNECT zijn natuurlijk ook naast de Pieten in te zetten. Piet is soms zo druk met de kinderen, die moet soms gewoon lekker Piet zijn. Daarnaast kunnen onze fotografen in iedere stijl ingezet worden. Onze standaard kleding is een casual roze polo.

Lanyard
Laat vooraf de naam van de kinderen op het fotoframe schrijven of printen en deel ze als lanyards uit. De kinderen hangen het als medaille om hun nek. Zo weet Sinterklaas direct wie hij voor zich heeft staan. Of laat Sinterklaas de medaille uitreiken als dank voor het zingen van een mooi lied of het doen van een kunstje.

Interesse?

Vraag snel een offerte aan en leg de datum vast, want voor je het weet zingen we weer met z’n allen ‘Dag Sinterklaasje, daaaaag daaaag daaaag…..’

Neem contact met ons op

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Laat een bericht achter, dan nemen wij contact met je op.

TOP
WhatsApp WhatsApp ons